CJCC | Invitație la film: Îngerul Charlie - 2D

CJCC | Invitație la film: Îngerul Charlie - 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Îngerul Charlie - 2D, după cum urmează:

08 - 10.12.2023, ora: 20.00

12 - 14.12.2023, ora: 20.00

Luni, filmul nu va rula.

Îngerul Charlie - 2D

Regia: Phillip Noyce

Cu: Pierce Brosnan, Morena Baccarin, James Caanl

Gen film: Acțiune

Durata: 102 minute

Rating: N15

Premiera în România: 08.12.2023

Charlie Swift e genul de individ care rezolvă orice problemă pentru suma corectă, însă acum are el însuși o problemă: infractorului pe care l-a ucis îi lipsește capul, iar el își poate primi plata doar dacă trupul poate fi identificat. Intră în scenă Marcie Kramer, fosta soție a victimei și o femeie cu toate abilitățile de care Charlie are nevoie.

https://www.youtube.com/watch?v=M_NmsnX91dg

ingerulcharlieFILM

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.