CJ Călărași | Locuri noi de parcare în curtea SJU

CJ Călărași | Locuri noi de parcare în curtea SJU

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 29 aprilie s-a aflat și Hotărârea privind aprobarea devizului general pentru obiectivul de investiții „Refacere împrejmuire și amenajări curte interioară - Spitalul Județean de Urgență dr. Pompei Samarian, Călărași”, adoptată de consilierii județeni.

Proiectul prevede, în principal, amenajarea de noi locuri de parcare ce vor fi utilizate de angajații spitalului. “Investiția propusă este o necesitate reală, deoarece realizarea acesteia ar aduce un plus valoare, se va descongestiona traficul rutier în zona Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași, contribuind astfel la dezvoltarea economică și socială a unității administrativ teritoriale.”, se arată în Referatul de aprobare.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 99.416,92 lei la care se adaugă TVA, din care C + M este 96.851,55 lei la care se adaugă TVA, conform devizului general.  

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.