Peste 700 de hotărâri adoptate în cadrul Comisiei Județene de Fond Funciar, în 2023

Peste 700 de hotărâri adoptate în cadrul Comisiei Județene de Fond Funciar, în 2023

Comisia de Fond Funciar din cadrul Instituției Prefectului Județul Călărași s-a întrunit miercuri, 13 decembrie 2023, în ultima ședință stabilită pentru acest an.

Pe parcursul anului 2023, specialiștii din cadrul comisiei au dezbătut și aprobat, în cele 10 ședințe ordinare întrunite, 710 hotărâri adoptate, din care 16 de respingere și 664 de admitere. Din cele 710 hotărâri adoptate, un număr de 312 au fost de validare a documentației privind emiterea titlurilor de proprietate și un număr de 131 au fost hotărâri privind emiterea unui duplicat al titlului de proprietate, restul având ca obiect reconstituiri de drept de proprietate pentru teren aferent caselor de locuit, modificări ale titlurilor de proprietate și modificări ale pozițiilor din anexe, potrivit legilor fondului funciar.

La finalul ședinței, prefectul Valentin Barbu a transmis membrilor comisiei aprecieri pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă, în cadrul tuturor întâlnirilor, pe tot parcursul anului.

Următoarea ședință a Comisiei de Fond Funciar din cadrul Instituției Prefectului Județul Călărași va avea loc în cursul lunii ianuarie 2024, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

BIROUL DE PRESĂ

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.