Doliu în fotbalul călărășean! V. Ivanciu: A fost un om extraordinar

Doliu în fotbalul călărășean! V. Ivanciu: A fost un om extraordinar

Începând de astăzi după-amiază, lumea fotbalului călărășean a devenit și mai săracă. Pentru că o inimă bună a încetat să mai bată. După o grea suferință, trupul lui Gheorghe Tudor sau Pis așa cum îl știau toți iubitorii fotbalului nu a mai rezistat și a plecat la cele sfinte.

Înzestrat cu calități umane dar și sportive deosebite, Gheorghe Tudor a apărat în deceniile 7 și 8 culorile cluburilor călărășene Dunărea și Constructorul, fiind de fiecare dată o prezență activă atât pe teren cât și în afara lui. Modestia și travaliul său i-au adus aprecierile colegilor și antrenorilor săi.

“Este un moment trist pentru mine, pentru toți cei care l-am cunoscut îndeaproape. Pentru că a fost un om extraordinar din toate punctele de vedere. L-am apreciat pentru onestitatea și modestia lui, pentru puterea lui de muncă, pentru dorința de a reuși indiferent de obstacolele întâmpinate. Ne vom aminti mereu de caracterul lui bun. Odihnească-se în pace!, este mesajul transmis de Viorel Ivanciu, un prieten apropiat care i-a fost alături până în ultima clipă.

Condoleanțe familiei!

Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!

gheorghepisfoto

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.