Dumitru Coarnă, în fața unui alt început: Partidul România Puternică

Dumitru Coarnă, în fața unui alt început: Partidul România Puternică

După ce “logodna” cu AUR a eșuat, undeva la început de februarie, deputatul Dumitru Coarnă și-a găsit un nou refugiu politic, devenind oficial, de astăzi, liderul local al recent înființatului Partid România Puternică, lansat în spațiul public pe 1 februarie 2024.

De la tribuna PRP Călărași, dl. Coarnă și-a reînnoit angajamentul de a candida pentru șefia CJ Călărași, decizie care nu poate decât să-l bulverseze și mai mult pe actualul deținător al portofoliului, Vasile Iliuță, cel care în urmă cu mai bine de 3 ani îl aducea în lumea bună a politicii de pe Dâmbovița, asigurându-i sub sigla PSD un fotoliu în Camera Deputaților.

Acuma, rămâne de văzut cât va ține lanțul de iubire cu noul președinte, Gabriel Marin, renumit om de afaceri, cu multe milioane de euro făcute în domeniul IT, și doctor în economie, un alt “neprihănit” al vieții publice despre care s-au scris tone de articole “de bine” în ultimii 10 ani.

Pentru cei mai puțin neinițiați, “Partidul România Puternică se defineşte doctrinar ca un partid conservator modern şi are drept scop politic apărarea şi întărirea suveranităţii politice şi economice, susţinerea tradiţiilor şi culturii româneşti, lupta pentru libertatea cetăţeanului şi pentru o justiţie reală şi obiectivă, precum şi pentru reaşezarea relaţiilor cu UE pe baza tratatelor semnate în momentul aderării, respectând integral dreptul statelor la autodeterminare politică, economică şi culturală.” Hai că-i bine!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.