Loc de joacă în Măgureni. Marius Dulce: Nu este singurul la care lucrăm!

Loc de joacă în Măgureni. Marius Dulce: Nu este singurul la care lucrăm!

Primarul Marius Dulce a anunțat astăzi pe o rețea de socializare demararea lucrărilor de construire a unui loc de joacă în cartierul Măgureni unde în cel mai scurt timp vor fi montate și echipamentele de joacă. De asemenea, Municipalitatea are în vedere și modernizarea altor 3 părculețe.

“#Măgureni. Pe acest loc, până ieri plin de bălării, ridicăm un nou loc de joacă pentru copii. Amenajăm amplasamentul, iar în cel mai scurt timp se vor monta echipamentele de joacă.

Nu este singurul la care lucrăm! Urmează modernizarea părculețelor pentru cei mici de la: Aurora, Intim și Mircea-Vodă (Grădinița Voinicel).”se arată în mesajul postat pe Facebook de primarul Marius Dulce care a conchis ”Totodată, suntem în grafic și cu investiția infrastructurii rutiere în acest cartier. Înaintăm cu rapiditate!”

Proiectul ,,Modernizare străzi Cartier Măgureni”, finanțat prin PNI Anghel Saligny, vizează modernizarea străzilor: Păcii, Intr. Păcii, Petroșani, Intr. Petroșani, Agricultori, Viilor, Costache Negruzzi, Dimitrie Bolintineanu, Vasile Conta, Prel.Vasile Conta, Mircea Vodă, Vlad Tepeș, Vasile Lupu, Rândunelelor tr.I, Rândunelelor tr.II, Dimitrie Cantemir și Lupeni, însumând o lungime de 4.435,45 m. Străzile prezintă lungimi reale cuprinse între 68.48 – 1288.44 m, cu lățimi cuprinse între 2.50 – 9.00 m. Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni din momentul emiterii Ordinului de începere.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.