Handbal (F) / CS Danubius, la startul primului turneu al Diviziei A

Handbal (F) / CS Danubius, la startul primului turneu al Diviziei A

Echipa de handbal fete, CS Danubius Călărași, se va alinia la starul primului turneu al Diviziei A, programat la Brașov în perioada 2-5 decembrie a.c. și care va cuprinde jocurile din cadrul etapelor 1-4 Fetele antrenate de inimosul Cristi Gavrilă, fac parte din Seria C alături de CSU Neptun, CSM București, CSU Știința București, ACS Almy Slatina, CNE Rm. Vâlcea și HCM Slobozia.

Testarea pentru Covid-19 a sportivelor va avea loc marți, în Capitală iar primul meci e programat miercuri, 2 decembrie împotriva oltencelor de la ACS Almy Slatina. Urmează succesiv CNE Rm. Vâlcea (joi, 3 decembrie – ora 11.00), HCM Slobozia (vineri, 4 decembrie – ora 13.40) și CSU Neptun (sâmbătă, 5 decembrie – ora 12.40). Meciurile vor avea loc în Sala D.P. Colibași.

Conform Regulamentului FRH pentru Divizia A cu 3 serii, primele două clasate din fiecare serie și cele mai bune 2 echipe de pe locul 3 se vor califica la turneul final. Ca și până acum, dacă o echipă fără drept de promovare se va situa pe unul dintre primele 3 locuri, se va reface clasamentul fără rezultatele echipelor care nu au drept de promovare (echipa a doua a unui club de Liga Națională, echipe de juniori, C.N.E.-uri).

“Avem mare nevoie de susținerea morală dar și financiară a iubitorilor handbalului din Călărași. Ne-am pregătit pentru acest nou sezon și sper din toată inima să debutăm cu dreptul în noua ediție de campionat, ce se va desfășura, dacă vreți, în condiții speciale.” susține “sufletul” acestui club privat, Cristi Gavrilă care depune eforturi uriașe pentru ca CS Danubius Călărași să figureze pe harta handbalului feminin românesc.

Programul CS Danubius Călărași

Et. 1 / Miercuri, 2 decembrie: CS Danubius – ACS Almy Slatina

Et. 2 / Joi, 3 decembrie: CNE Rm. Vâlcea – CS Danubius

Et. 3 / Vineri, 4 decembrie: CS Danubius – HCM Slobozia

Et. 4 / Sâmbătă, 5 decembrie: CSU Neptun – CS Danubius

Etapa 1 / Miercuri, 2 decembrie

CS Danubius – ACS Almy Slatina

CSU Știința – CNE Rm. Vâlcea (ora 16.20)

CSM București II – HCM Slobozia (ora 19.00)

CSU Neptun stă.

danubius

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.