Spectacol caritabil: Nu sunt eu. Maia Morgenstern

Spectacol caritabil: Nu sunt eu. Maia Morgenstern

Miercuri, 24 aprilie, 19:00 la sala de spectacole ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Toate fondurile obținute în urma susținerii acestui spectacol vor fi donate Asociației Magic: Programul MagiCARE!

Campania Magic ”CAPUL SUS!”, parte din programul MagiCARE, desfășurată în luna martie și aflată anul acesta la a doua ediție, este o campanie de conștientizare a traumei pierderii părului, post-chimioterapie, și de strângere de fonduri pentru peruci medicale, pentru fetițele și adolescentele diagnosticate oncologic.

Vrem să le spunem, împreună:

CAPUL SUS, sunteți nespus de frumoase!

#ImpreunaFacemMagie #CapulSus #AsociatiaMagic #MagiCARE

*

În spectacolul-confesiune NU SUNT EU, Maia Morgenstern împărtășește cu tandrețe, nostalgie și umor povești din copilărie și carieră.

Imaginea părinților, „amintirea lor veșnic binecuvântată” și lecțiile prețioase despre demnitate și onoare conturează un tablou emoționant în destinul creator al unei artiste de excepție. Timp de o oră și jumătate, însoțiți de muzica live, spectatorii vor fi purtați într-un carusel al amintirilor, confidenți de încredere pentru secrete nemărturisite până acum, părtași ai bucuriilor mici și mari, martori ai unor situații nedrepte prin care „o elevă ce nu voia altceva decât să fie cum sunt ceilalți copii” a fost nevoită să treacă. „În ziua în care am îmbătrânit, am plâns. Un pic. Știu eu de ce. În ziua în care am îmbătrânit, am obosit un pic. Am respirat greu și m-am rezemat de un copac. Am respirat și am uitat unde am plecat. Și-am râs, nu știu de ce. A fost frumos.”

Biletele se pot achiziționa DOAR online de pe pagina https://poftimcultura.ro/evenimente-vanzare/spectacol-caritabil-nu-sunt-eu-maia-morgenstern/?fbclid=IwAR3RwjXJHRimzL8R2j0gljhT83XlqSGzYW5PpHW0K9A1IDWAnUbzkz162To

Pentru informații suplimentare: telefon 0784 202 738, https://www.culturalcl.ro/index.php.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.