Independența | G. Rădulescu: Am început asfaltarea străzii Melodia

Independența | G. Rădulescu: Am început asfaltarea străzii Melodia

Primarul comunei Independența, Gabriel Rădulescu a anunțat vineri pe o rețea de socializare demararea asfaltării străzii Melodiei din satul Potcoava, în cadrul unui proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny.

“Promisiuni onorate! Astăzi am început asfaltarea străzii Melodiei din sat Potcoava. Strada Doamnei va intra în procesul de modernizare în aproximativ 10 zile. Să auzim de bine!”, a scris Rădulescu pe contul personal de Facebook.

Obiectivul de investiții “Modernizare străzi în comuna Independența, județul Călărași” propune modernizarea străzilor Doamnei și Melodiei, în lungime de 2030,98 metri (lățimea părții carosabile este de 5,50 metri). Proiectul cuprinde și accese la proprietăți mari și mici, indicatoare, acostamente împietruite și marcaje.

Valoarea totală a investiției este de 4.128.112,21 lei (TVA inclus) din care valoarea finanțată de Ministerul Dezvoltării este de 2.500.000 lei (TVA inclus). Diferența de 1.628.112,21 lei (TVA inclus) va fi asigurată din bugetul local.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.