Pompierii militari călărășeni în cooperare cu SVSU au intervenit la mai multe situaţii de urgenţă produse in ultimele 16 ore

Pompierii militari călărășeni în cooperare cu SVSU au intervenit la mai multe situaţii de urgenţă produse in ultimele 16 ore

În urma manifestărilor fenomenelor meteorologice periculoase, la nivelul județului, pentru gestionarea situațiilor de urgență, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al județului Călărași în cooperare cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor au intervenit astfel:

- 3 degajari de acoperiș în municipiul Călărași (1), municipiul Oltenița (1), sat C-tin Brâncoveanu (1);

- 16 degajari de arbori în Călărași (12) [3 auto avariate] și Oltenița (1), CuzaVodă (1), Dragalina (1), Sapunari (1);

- 5 degajari de stalpi de electricitate în Călărași (3), C-tin Brâncoveanu (1), Valcelele (1);;

- 1 degajare de element de construcție metalică în Tudor Vladimirescu;

- 3 incendii Oltina-Unirea (1), Unirea (1) și Sarulesti (1);

- 3 inundații în Călărași;

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, următoarele localități au întâmpinat probleme pe anumite zone din cauza vântului puternic: Ciocănești, Pietroiu, Unirea, Perișoru, Ștefan cel Mare, Borcea, Cuza Vodă, Dragalina, Grădiștea, Jegalia, Oltenița, Ulmu, Unirea și Ștefan Vodă.

Pe drumurile naționale sau județene se poate circula fără probleme.

Bacul de trecere - operator Ostrovit S.A. Ostrov a reluat activitatea de traversare a Dunării în zona Chiciu - Regie.

Viteza vântului 12 m/s - 43 km/h din Nord.

Sursa Facebook ISU Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.