Chirnogi | Ion Ștefan: Într-un viitor apropiat, comuna noastră se va transforma într-un mare șantier pe care cu toții îl merităm

Chirnogi | Ion Ștefan: Într-un viitor apropiat, comuna noastră se va transforma într-un mare șantier pe care cu toții îl merităm

Sub “bagheta” primarul Ion Ștefan, comuna Chirnogi se află în mijlocul unui amplu proces de dezvoltare.

Modernizarea infrastructurii stradale și pietonale este deziderat asumat care prinde contur în fiecare zi. În momentul de față, în agenda primarului figurează străzile Tinichigiilor și Speranței, lucrările de modernizare fiind finanțate de la bugetul local. În cadrul PNI Anghel Saligny, program guvernamental, vor fi finanțate lucrările aferente pentru străzile Cazanului și Gospodarilor.

“Localitatea noastră e într-o continuă modificare, într-o continuă înfrumusețare aș putea spune. Sunt dator să vă spun că în momentul de față comuna noastră e un mic șantier dar într-un viitor apropiat se va transforma într-un mare șantier pe care cu toții îl merităm. Deja se desfășoară lucrări de reabilitare, de modernizare a unor străzi și aici mă refer la străzile Tinichigiilor și Speranței pe care intervenim cu utilaje speciale de reprofilare a drumurilor de pietruire, de compactare urmând ca în câteva zile să așternem și un strat de asfalt. Această lucrare e aprobată de Consiliul Local iar finanțarea e asigurată de la bugetul local.”, a declarat într-o postare video primarul Ion Ștefan care a conchis “În 2 sau 3 săptămâni urmează să reabilităm încă 2 străzi, Cazanului și Gospodarilor. Le vom asfalta cu finanțare din PNI Anghel Saligny. Aici avem o finanțare de circa 5 milioane de euro. Pe aceste 2 străzi canalizarea este realizată deci putem să punem covorul de asfalt pe care-l așteaptă toată lumea.

Și în alte cartiere am intervenit și am făcut anumite îmbunătățiri la partea carosabilă. Aceste lucrări vor continua cu o intensitate și mai mare în perioada imediat următoare. De asemenea, am intervenit pe străzile Intrarea Digului, Salciei și încercăm astfel să îmbunătățim infrastructura. Cred că suntem pe drumul cel bun.

Mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=G0vOkxKRuxc

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.