FITNESS CHALLENGE Bronze Level, competiție – demonstrație organizată în weekend la Călărași

FITNESS CHALLENGE Bronze Level, competiție – demonstrație organizată în weekend la Călărași

Sâmbătă, 2 martie 2024, Complexul Sportiv CoryGym din Călărași a găzduit competiția-demonstrație FITNESS CHALLENGE Bronze Level. Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Culturism și Fitness, în parteneriat cu Complexul Sportiv CoryGym.

FITNESS CHALLENGE Bronze Level este un circuit de rezistență și forță, constând în 6 exerciții, fiecare cu durata de 2 minute, reprezentând al treilea circuit din cadrul disciplinei Fitness Challenge.

Din partea Federației Române de Culturism și Fitness au fost prezenți: Dan Pandelea membru al Biroului Federal și responsabil pentru organizarea acestei discipline la nivel național și internațional; Mihai Tigora, de asemenea, membru al Biroului Federal, responsabil pentru secretariatul competiției și Dan Dumitrescu, un arbitru cu experiență vastă, care a făcut parte din brigada de arbitri ce a evaluat sportivii. Din această brigadă au mai facut parte : Iulian Vasile, Lucian Arpășanu, Georgian Petcu, Rareș Ionuț Bașfalion și Nelu Bașfalion.

Au participat 26 de sportivi, fiind o surpriză plăcută și participarea unui număr mare de sportivi din București. Nivelul competiției a fost unul ridicat, participanții demonstrând aptitudini deosebite, având în vedere că majoritatea au fost la prima participare de acest fel.

Competiția s-a desfășurat pe următoarele categorii: fete junioare și senioare, băieți juniori mici, mari și seniori.

Clasamentul pe fiecare categorie arată după cum urmează:

JUNIORI MICI                                                                                                            1. VASILE FABIAN GABRIEL                  

2.GHERGHINCIU ȘTEFAN-RAREȘ          

3. ACHIM IONUȚ MIHAI                      

4. ILIUȚĂ ANDREI VALENTIN                

JUNIORI MARI

1. ZOTICĂ ALEX

2. VOICU MĂDĂLIN

3. NICULESCU IOAN

4. STOIAN VLĂDUT

5. ARSENE VLĂDUȚ MARIAN

SENIORI

1. VĂRZARU MARIUS

2. POPESCU ROBERT

3. SPIREA IOAN ALEXANDRU

4. DINCĂ ALEXANDRU IULIAN

5. ⁠POPA MARCEL

6. RADU ANDREI FLORIN

7. MEMET EMRAH

8. BRĂTUȘCU BOGDAN IONUȚ

9. ȘERBAN FLORIN

JUNIOARE

1. TUFAN ELENA PAULA                                                        

2. BĂDIȚĂ IONELA ALEXIA

SENIOARE                                                

1. CANĂ FLORINA DANA

2. NICA LOREDANA IOANA                      

3. BOLOGAN ADINA

4. ⁠TUFAN ELENA PAULA

5. GANEA ALEXANDRA

6. RADU SĂNDICA

7. BĂDIȚĂ IONELA ALEXIA

8. NICOLAE ANGELICA

Cele două sportive junioare au concurat și la categoria senioarelor unde s-au descurcat onorabil. Organizatorii au acordat cupe, medalii, diplome, suplimente nutritive și abonamente gratuite la CoryGym. 

”Vreau să mulțumesc Federației Române de Culturism și Fitness pentru privilegiul de a putea organiza acest concurs la Călărași, sportivilor, brigăzii de arbitri și tuturor celor prezenți la acest eveniment. Frumusețea si complexitatea acestei discipline sportive ne dau speranțe că în cel mai scurt timp va ajunge un sport olimpic.”, a declarat gazda evenimentului, Nelu Bașfalion, președinte CS Fortus Călărași.

corygym2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.