PNL a fuzionat cu ALDE

PNL a fuzionat cu ALDE

Mai alaltăieri se certau, acum vor să fie împreună. Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat marţi că în şedinţa Biroului Executiv al PNL a fost aprobată fuziunea cu ALDE.

"În unanimitate de voturi a fost aprobat protocolul de fuziune cu ALDE", a afirmat Cîţu, după şedinţa BEx al PNL. În 11 ianuarie, conducerea PNL a decis să înceapă negocierile cu ALDE în vederea fuziunii. Comisia de negociere cu ALDE în vederea fuziunii a fost condusă de Dan Vîlceanu şi i-a avut în componenţă pe Rareş Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuma şi Gheorghe Falcă.

Protocolul de fuziune a fost semnat de liderii celor două partide, Florin Cîțu și Daniel Olteanu. Înțelegerea prevede că în structurile de conducere ale PNL vor fi cooptați, la nivel central și local, reprezentanți ai ALDE. Noile conduceri vor fi validate în Comisia pentru Fuziune, care administrează întregul proces.

Sursa foto www.alba24.ro

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.