Călărași | Ședință extraordinară a Consiliului Local, convocat de îndată, marți, 12 martie. Vezi ordinea de zi!

Călărași | Ședință extraordinară a Consiliului Local, convocat de îndată, marți, 12 martie. Vezi ordinea de zi!

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, convocată de îndată, marți, 12.03.2024, ora 13.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 138/04.05.2022 privind aprobarea cofinanțării investițiilor din ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014-2020”, aferente Municipiului Călărași.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico - economice DALI şi a indicatorilor tehnico - economici pentru investiţia “AMENAJARE PARCĂRI ȘI TROTUARE STRADA PRELUNGIREA BUCUREȘTI, TRONSON ÎNTRE B-DUL CUZA VODĂ ȘI B-DUL NICOLAE TITULESCU”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico - economice PT - rest de executat și a indicatorilor tehnico - economici pentru investiţia ,,PT+Execuție Lucrări de amenajare Piața Unirii (Piața centrală) - Rest de executat”.

  

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.