”Clinchet de argint pe aripi de colind”: 15 – 16 decembrie, la Călărași!

”Clinchet de argint pe aripi de colind”: 15 – 16 decembrie, la Călărași!

Palatul Copiilor Nr.1 Călăraşi și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită să participaţi la Festivalul național de colinde, tradiții și obiceiuri de iarnă ”Clinchet de argint pe aripi de colind”, ce se va desfășura în Sala Barbu Știrbei.

Vor participa ansambluri și grupuri vocale din județele: Arad, Botoșani, Bacău, Brăila, Ialomița, Prahova, Suceava și, bineînțeles, Călărași.

Programul evenimentului: 15 și 16 decembrie, ora 17-Desfășurarea festivalului-sala Barbu Știrbei

Sâmbătă, 16 decembrie, ora 15.00 va avea loc în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și lansarea cărții *Poftiți la masa strămoșilor noștri*, volum editat sub egida Asociației Regina Sânzienelor.

Vă așteptăm cu drag!

Intrarea este liberă!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.