CS Fortus Călărași | Medalie de aur pentru Paula-Elena Tufan la Cupa României la Culturism și Fitness

CS Fortus Călărași | Medalie de aur pentru Paula-Elena Tufan la Cupa României la Culturism și Fitness

În perioada 28-29 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, s-a desfășurat Cupa României la Culturism și Fitness, la startul căreia s-au aliniat peste 300 de sportivi din toată ţara.

Paula Elena Tufan (CS Fortus Călărași - foto sus mijloc) a obținut două performanțe notabile: s-a clasat pe primul loc la categoria wellness junioare open și pe 4 la categoria wellness senioare open. Conform regulamentului sportivii juniori pot participa și la categoriile de seniori.

Din echipa de organizare a competiției a făcut parte și președintele CS Fortus, Nelu Bașfalion care a declarat “În calitate de președinte al clubului sportiv Fortus țin să multumesc bunului meu prieten din Irlanda, Călin Brehaița, care în perioada de pregătire ne-a fost de un real ajutor. Mulțumesc de asemenea sponsorilor care sunt alături de mine și de clubul pe care îl administrez. După o pauză de câteva zile sportivii clubului vor începe pregătirea pentru Campionatul Național de Culturism și Fitness ce se va desfășura la Sibiu în ultima săptămână a lunii august. Mult succes în competițiile următoare!”

tufan2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.