M. Dulce: Competiția va fi dură însă am încredere că CS Leaders Călărași se va întoarce acasă cu un rezultat pe măsura muncii depuse în acest sezon

M. Dulce: Competiția va fi dură însă am încredere că CS Leaders Călărași se va întoarce acasă cu un rezultat pe măsura muncii depuse în acest sezon

CS Leaders Călărași, cea mai bună echipă de baseball seniori din România, se pregătește pentru WBSC Cup (World Baseball Softball Confederation), echivalentul Ligii Campionilor la fotbal sau handbal, competiție ce se va desfășura la Budapesta în perioada 19 – 24 iunie a.c.

“Sunt încântat de faptul că sportivii noștri, conduși foarte bine de pe margine de prof. Ion Bălan, reușesc să ducă mai departe numele comunității noastre, prin munca lor susținută încununată cu rezultate care ne fac să fim mândri.”, a declarat pe pagina personală de Facebook primarul Marius Dulce, principalul susținător al participării baseball-iștilor călărășeni la această competiție continentală. “Din suflet, i-am felicitat astăzi pe toți, urându-le mult succes în această competiție la care participă campioane din țări în care baseball-ul ocupă un loc de vârf în inimile suporterilor. Din prima clipă am susținut acest proiect și împreună cu Consiliul Local am identificat și sprijinul financiar de care acești sportivi aveau mare nevoie. Competiția va fi dură însă am încredere că CS Leaders Călărași se va întoarce acasă cu un rezultat pe măsura muncii depuse în acest sezon. Vă invit și pe voi să fiți alături de CS Leaders!”, a conchis primarul Dulce.

Echipa noastră face parte din Grupa B alături de Angels Trnava (Slovacia) și Budapest Red Wolves (Ungaria), meciurile fiind programate pe 21 și respectiv 22 iunie.

WBSC Cup (Worls Baseball Softball Cofederation): 19 – 24 iunie 2023 Budapesta

Grupa A

BK Zagreb (Croaţia)

Sofia Blues (Bulgaria)

Tampere Tigers (Finlanda)

Utenos Titanai (Lituania)

Grupa B

Angels Trnava (Slovacia)

Budapest Red Wolves (Ungaria)

CS Leaders Călăraşi (România)

Meciuri

21.06 CS Leaders – Budapest Red Wolves (ora 18.00)

22.06 Angels Trnava – CS Leaders (ora 18.00)

Meciurile vor avea loc pe Red Wolves Baseball & Softball Park din Budapesta

24.06

3B – 4A

1B – 2A

1A – 2B

25.06

3A – 3B

Învinşii        1B – 2A / 1A – 2B

Câştigătorii 1B – 2A / 1A – 2B

dulcesibaseball2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.