Banii pentru plata pensiilor înaintea sărbătorilor pascale au fost transferați integral Companiei Naționale Poșta Română

Banii pentru plata pensiilor înaintea sărbătorilor pascale au fost transferați integral Companiei Naționale Poșta Română

Sumele necesare pentru plata pensiilor înaintea sărbătorilor pascale au fost transferate, de către Casa Națională de Pensii Publice, Poștei Române, astfel:

- tranșa I, reprezentând 50% din suma totală, au fost virați joi, 25 aprilie;

- tranșele II și III au fost transferate vineri, 26 aprilie.

”Întreaga sumă necesară pentru a asigura plata pensiilor românilor înainte de Paște sunt deja la Poșta Română. Le mulțumim pe această cale partenerilor noștri de la Compania Națională Poșta Română, pentru faptul că s-au mobilizat astfel încât banii să ajungă înainte de sărbători la beneficiari”, a declarat ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.