Președinții se duc, caracterul rămâne!

Președinții se duc, caracterul rămâne!

După ce l-a gonflat pe Florin Cîțu despre care spunea că “este singurul care poate păstra, viabil, parteneriatul cu președintele României pentru o guvernare liberală durabilă”, asta după ce-l albise, în prealabil, pe Ludovic Orban, “omul care și-a câștigat încrederea echipei prin omenie și leadership autentic”, deputatul Emil Dumitru doar ce și-a etalat, tot pe Facebook, slugărnicia și față de noul președinte PNL, Nicolae Ciucă despre care scrie că e “un președinte cu o strategie solidă și o viziune clară privind viitorul echipei pe care o va conduce cu profesionalism și responsabilitate.” Asta da, consecvență! Au ce învăța tinerii de la tinerii din politică!

Vorbim, în fond, de același caracter îndoielnic care n-a avut nicio reținere să-i urce pe același soclu, rând pe rând, pe Ludovic Orban, Florin Cîțu și acum Nicolae Ciucă, doar pentru că asta înseamnă să fii un liberal autentic dar obedient, lipsit de scrupule și chiar de…coloană vertebrală. Cine urmează?

 

De la Emil Dumitru citire:

10 aprilie 2022

Partidul Național Liberal are, de astăzi, un nou președinte ales în persoana domnului premier Nicolae Ionel Ciucă, un președinte cu o strategie solidă și o viziune clară privind viitorul echipei pe care o va conduce cu profesionalism și responsabilitate.

Sunt ferm convins că alegerea unui nou lider este benefic atât pentru întreaga țară cât și pentru județul nostru pentru a continua și menține drumul dezvoltării pe care noi, liberalii, ni l-am asumat față de cei care ne-au acordat votul.

Asigurarea unei bune guvernări în beneficiul fiecărui cetățean este atuul noului președinte al Partidului Național Liberal care a arătat că un prim-ministru liberal poate să ofere românilor siguranța și stabilitatea unor politici publice de succes.

Felicitări, Nicolae Ionel Ciucă!

#PNL #NicolaeCiuca #RomâniaLiberală #stabilitate #dezvoltare

ciuca

15 septembrie 2021

A venit momentul unei alegeri asumate! Iar prezența lui Florin Cîţu în cadrul Comitetului Director Județean al liberalilor călărășeni pentru prezentarea moțiunii ”România Liberală” și votul de încredere acordat este dovada că avem nevoie de această schimbare pentru a putea face politică pentru comunitățile călărășene, pentru oameni, pentru viitorul tuturor!

Îmi declar, public, susținerea față de Florin Cîțu, în competiția internă pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. O alegere argumentată, cu gândul la viitorul județului Călărași, locul unde m-am născut și m-am format ca om.

De ce Florin Cîțu?

Pentru că PNL are nevoie de o #schimbare, de o reformă politică și administrativă bazată pe expertiza unei noi generații de politicieni, dar și de o #stabilitate politică care să consolideze încredere românilor în guvernarea PNL.

Argumentele mele fac parte din perspectiva unei dezvoltări economice de succes, implementată de premierul Florin Cîțu, o industrie alimentară și o agricultură în concordanță cu nevoile fermierilor și nu în ultimul rând punctez curajul și libertatea de a alege liderul care poate construi o Românie #liberală.

#alegeri #schimbare #RomaniaLiberala #echipacâștigătoare

emildumitrucucitu

 24 septembrie 2021

Ne așteaptă ani importanți pentru România. Cu ajutorul fondurilor europene vom pune țara noastră pe harta dezvoltării, iar de accesarea acestor bani depinde modernizarea tuturor unităților administrative, în următorul deceniu.

Mai mult decât oricând, liberalii trebuie să fie uniți și conștienți de parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis pentru o guvernare în beneficiul cetățenilor.

Sunt motivele pentru care mâine, la congres, îl susțin pe Florin Cîţu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Este singurul care poate păstra, viabil, parteneriatul cu președintele României pentru o guvernare liberală durabilă.

Împreună facem România liberală!

emildumitrusiorban

17 iunie 2021

Astăzi se împlinesc fix patru ani de când Ludovic Orban a devenit liderul Partidului Național Liberal, patru ani în care PNL a câștigat bătălii politice importante, trei rânduri de alegeri și guvernarea. Iar cel mai important este faptul că, în acești patru ani, orice membru s-a regăsit în colegul Ludovic Orban, omul care și-a câștigat încrederea echipei prin omenie și leadership autentic.

Sunt convins că performanțele lui #Orban vor continua și după 25 septembrie, iar reușitele viitoare le vom contabiliza în aceeași #echipă.

Pentru fiecare dintre noi, Ludovic Orban rămâne #Loial #Oamenilor!

#teamOrban

#LudovicOrban

#LoialOamenilor

#PNL

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.