CJCC | Invitație la film: Aventura în natură 2 – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Aventura în natură 2 – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Aventura în natură 2 – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

26.04.2024, ora: 12.30

27 - 28.04.2024, orele: 10.00 și 12.30

Aventura în natură 2 2D (variantă dublată)

Regia: Natalya Nilova, Vasiliy Rovenskiy

Cu: Bernard Jacobsen, Stephen Thomas Ochsner

Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Aventuri, Fantastic

Durata: 1h 30m

Rating: AG

Premiera în România: 05.04.2024

Doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, ajung din greșeală să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună cu alți doi prieteni, un urs panda și o barză, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.

https://www.youtube.com/watch?v=AC-rAKtDiVA

aventurainnatura2film

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.