Ciocănești | Marian Raiu: Cetățenii vor sancționa atitudinea și modul de lucru al actualului primar

Ciocănești | Marian Raiu:  Cetățenii vor sancționa atitudinea și modul de lucru al actualului primar

La Ciocănești, pe 9 iunie, se rejoacă, dacă vreți, “finala mare” pentru Primărie. Primarul în funcție, Dan Velicu, susținut de PSD, va avea de data asta mult de furcă cu contracandidatul său, liberalul Silviu Melente pe care în urmă cu 4 ani a izbutit să-l învingă.

De ce? Pentru că acum lucrurile stau cu totul altfel. Cel mai important susținător al său din 2020, Marian Raiu, sătul de lipsa de dialog și colaborare cu primarul în funcție, a ales să se alăture echipei PNL condusă de Silviu Melente. Viceprimar din octombrie 2020, Raiu a explicat și motivele care au stat la baza acestei despărțiri de partidul pe care l-a slujit și în vremuri de restriște.

“În toată această perioadă, de când ocup funcția de viceprimar, consider că n-am avut o colaborare în adevăratul sens al cuvântului cu domnul primar. Pe care l-am susținut să câștige mandatul în urmă cu aproape 4 ani, fiind de acord în prealabil cu transferul său de la PNL. Am tot sperat că vom putea construi împreună proiecte sănătoase pentru locuitorii din Ciocănești, așa cum ne-am asumat în campania din vara anului 2020. Nu s-a întâmplat acest lucru. Cred că nici măcar nu și-a dorit să devin viceprimar. Această responsabilitate am obținut-o cu sprijinul nemijlocit al domnului președinte Iliuță care a evaluat bine contribuția mea la succesul PSD Ciocănești la localele din urmă cu 4 ani. Ba mai mult, cetățenii trebuie să știe, că în septembrie 2023, domnul primar a provocat chiar revocarea mea din funcția de viceprimar, în baza unui proiect de hotărâre semnat de vreo 5 de foști colegi din cadrul PSD, la ordinul său. Nici măcar n-a avut curajul să-l inițieze el. A picat până la urmă planul său, provocându-mi nu doar mie prejudicii ci și partidului. Și în ultima clipă am încercat să refacem echipa din urmă cu 4 ani însă domnul primar a ales să-mi întoarcă spatele. Dacă nu mai e nevoie de mine, asta e. Dar cetățenii din Ciocănești trebuie să știe adevărul. N-aș fi plecat din PSD, partid pe care l-am slujit și atunci când aproape că nu conta în Ciocănești.”, a spus Marian Raiu care a continuat “Nu fac politică, pendulând de la stânga la dreapta în funcție de interesele personale. Dar știu că pot face în continuare lucruri bune în comuna noastră și într-o altă echipă formată din oameni serioși, cumpătați cărora le pasă ca și mine de modul în care se dezvoltă această comunitate. Îl voi susține pe domnul Silviu Melente pentru funcția de primar și sunt convins că vom câștiga alegerile din 9 iunie. Cetățenii vor sancționa atunci atitudinea și modul de lucru al actualului primar, dependent prea mult de ordinele pe care le primește de acasă. Cât privește performanțele sale din acest mandat, lumea s-a lămurit. Vorbe multe, realizări prea puține.”

Pe 9 iunie, Dan Velicu, cel care în 2020 a profitat din plin de trinomul PSD – Vasile Iliuță – Marian Raiu, va încerca să-și conserve mandatul însă pentru asta va avea de luptat cu foștii săi colegi (atât din PNL cât și PSD!) care-i știu toate “păcatele”, toți promițându-i o înfrângere...la scor!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.