Călărași: Ședință ordinară a Consiliului Local | Marți, 30 aprilie, ora 16.30

Călărași: Ședință ordinară a Consiliului Local | Marți, 30 aprilie, ora 16.30

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară, marţi, 30.04.2024, ora 16.30 în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS, cu următoarea ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei de repartizare a unui număr de opt locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, construite prin Programul A.N.L., în municipiul Călăraşi, cu solicitanţii aflaţi în lista de prioritate aprobată prin H.C.L. nr. 34/2024.
 2. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de ,,Cetăţean de onoare” al municipiul Călăraşi domnului Peanci Nicolae.
 3. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de ,,Cetăţean de onoare” al municipiul Călăraşi domnului Farmache Stere – Constantin – doctor în economie.
 4. Proiect de hotărâre pentru iniţierea procedurilor pentru vânzarea imobilului – teren, proprietatea privată a municipiului Călăraşi, situat în strada Belşugului, nr. 41, în suprafaţă de 350 mp, carte funciară nr. 27089, în favoarea S.C. Queen Food S.R.L.
 5. Proiect de hotărâre pentru revocarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Călăraşi nr. 236/26.10.2023 privind modificarea pozițiilor nr. 288 și nr. 289 din Anexa la Hotărârea Consiliului Local nr. 74/2019 pentru modificarea și completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local al municipiului Călărași nr. 78/10.09.1999 privind inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Călărași.
 6. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Călăraşi a construcţiei C1 cu suprafaţa de 256,4 mp, edificată pe imobilul teren aparţinând domeniului public al UAT Călăraşi, cu numărul cadastral 24181, situat în municipiul Călăraşi, strada Varianta Nord, nr. 36E.
 7. Proiect de hotărâre privind acordarea avizului pentru efectuarea activităţilor specifice pentru prestatorul de servicii funerare – transport funerar MEMORIAL GOD S.R.L.
 8. Proiect de hotărâre privind acordarea avizului pentru efectuarea activităţilor specifice pentru prestatorul de servicii funerare – transport funerar ŢIŢEI ANA – Întreprindere Individuală.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetului propriu al municipiului Călăraşi şi a creditelor interne, la data de 31.12.2023.
 10. Proiect de hotărâre privind indexarea, la nivelul municipiului Călăraşi, a impozitelor şi taxelor locale, precum şi a limitelor minime şi maxime ale amenzilor aplicate de organul fiscal, în cazul persoanelor fizice şi juridice, pentru anul fiscal 2025, cu rata inflaţiei de 10,4%.
 11. Proiect de hotărâre privind desfășurarea și aprobarea organizării și desfășurării evenimentului intitulat „Vânătoarea de ouă la ZOO”, 6 mai 2024.
 12. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului local Călăraşi pe perioada 01.05.2024-31.07.2024.

Diverse.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.