Anunț public privind Decizia Etapei de Încadrare

Anunț public privind Decizia Etapei de Încadrare

MEMET LUCICA, titular al proiectului ”CONSTRUIRE SALON EVENIMENTE, DOTĂRI ȘI AMENAJĂRI AFERENTE (ÎMPREJMUIRE, BRANȘAMENTE, ACCESE, ALEI, TROTUARE PARCĂRI)”, anunță publicul interesat asupra luării Deciziei Etapei de Încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Călărași (în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra nivelului) pentru ”CONSTRUIRE SALON EVENIMENTE, DOTĂRI ȘI AMENAJĂRI AFERENTE (ÎMPREJMUIRE, BRANȘAMENTE, ACCESE, ALEI, TROTUARE PARCĂRI)”, propus a fi amplasat în municipiul Călărași, tarla 72, parcela 10, lot 2, N.C. 33608, județul Călărași.

1. Proiectul Deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Călărași, din șoseaua Chiciului, nr. 2, județul Călărași, 910005, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http: // www.anpm.ro / web / apm-calarasi / acordul-de-mediu/

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului Călărași.

2. Publicul interesat poate depune propuneri, în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului Călărași din Șoseaua Chiciului, nr. 2, Călărași, 910005, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.