164 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

164 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 164 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Finlanda - 78 locuri de muncă pentru: vopsitor pentru tratarea industrială a suprafeţelor; muncitor necalificat în agricultultură culegător în căpşuni; muncitor necalificat în agricultultură - culegător de fructe şi legume;

Letonia - 30 locuri de muncă pentru: sudor;

Germania - 27 locuri de muncă pentru: muncitor în producţie; tehnician electronist; lucrător în producţie - procesare produse din carne; sudor;

Spania - 15 locuri de muncă pentru: şofer autocamion;

Estonia - 10 locuri de muncă pentru: muncitor în construcţii;

Olanda - 3 locuri de muncă pentru: şofer autobuz;

Danemarca - un loc de muncă pentru: proiectant inginer mecanic;

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.