Comunicat de presă | Implementarea proiectului: “Reabilitare moderata imobil din strada Viorelelor, nr. 17, comuna Stefan Voda, judetul Calarasi”

Comunicat de presă | Implementarea proiectului: “Reabilitare moderata imobil din strada Viorelelor, nr. 17, comuna Stefan Voda, judetul Calarasi”

“PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!”

Implementarea proiectului: “Reabilitare moderata imobil din strada Viorelelor, nr. 17, comuna Stefan Voda, judetul Calarasi.”

  1. Tipul materialului: Comunicat de presa.
  2. Titlul proiectului: “Reabilitare moderata imobil din strada Viorelelor, nr. 17, comuna Stefan Voda, judetul Calarasi.”
  3. Numele beneficiarului: UAT Comuna Stefan Voda
  4. Obiectivele proiectului: Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrative teritoriale.
  5. Valoarea totala a proiectului, inclusiv finantarea: 896.041,67 lei (inclusive doua statii de reincarcare vehicule electrice).
  6. Data inceperii si finalizarii proiectului:

Data inceperii proiectului: 10.01.2023

Data finalizarii proiectlui: 09.01.2025

  1. Codul proiectului: C10-I3-

Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna Stefan Voda, in calitate de beneficiar, implementeaza proiectul “Reabilitare moderata imobil din strada Viorelelor, nr. 17, comuna Stefan Voda, judetul Calarasi”, finantat in cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta, Componenta 10-Fondul Local, I3 – Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrative teritoriale, I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-puncte de reincarcare vehicule electrice, Titlu apel PNRR/2022/C10/I3, PNRR/2022/C10/I1.3, Runda 1, proiect nr. C10-I3-1601.

Contractul de finantare nr. 7334 a fost semnat la data de 19.01.2023 intre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, in calitate de coordinator de investitii si Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna Stefan Voda, in calitate de beneficiar.

Valoarea totala a proiectului este de 896.041,67 lei.

Obiectivul general al proiectului il constituie reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrative teritoriale si sigurarea infrastructurii pentru transportul verde-puncte de reincarcare vehicule electrice.

Date contact:

Primaria Stefan Voda, comuna Stefan Voda, str. Viorelelor, nr. 114, judetul Calarasi;

Tel. 0372 900 080

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

“Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.”

“PNRR. Finantat de Uniunea Europeana – UrmatoareaGeneratieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/                                       https://www.facebook.com/PNRROficial/

Comunicat presa Stefan Voda 2 page 1

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.