R. Meseșeanu: Am stabilit organizarea, la nivel național, județean și local, de centre de colectare de bunuri pentru refugiați, respectiv alimente, apă, haine sau jucării

R. Meseșeanu: Am stabilit organizarea, la nivel național, județean și local, de centre de colectare de bunuri pentru refugiați, respectiv alimente, apă, haine sau jucării

Coordonatorul județean PRO România Călărași, Răzvan Meseșeanu a lansat un apel pe o rețea de socializare susținând că partidul pe care-l reprezintă se mobilizează în sprijinul refugiaților ucraineni. În acest sens, se vor organiza atât în plan național cât și local centre de colectare bunuri precum alimente, apă, haine și jucării care vor fi donate refugiaților.

“PRORomânia se mobilizează în sprijinul refugiaților ucraineni și face apel la toți membrii și simpatizanții să nu rămână indiferenți la situația dramatică a cetățenilor ucraineni care au fost nevoiți să-și părăsească țara din cauza bombardamentelor.

Am stabilit organizarea, la nivel național, județean și local, de centre de colectare de bunuri pentru refugiați, respectiv alimente, apă, haine sau jucării. Acestea vor fi centralizate și donate cetățenilor cu statut de refugiați.

Este important să ne solidarizăm cu aceste familii forțate să fugă din calea unui război pe care nu l-au provocat și pe care nu și-l doresc.

Întreaga operațiune va fi realizată cu sprijinul Secretariatului General al PRO România, al organizațiilor de femei și tineret, alături de liderii locali, consilieri locali și județeni, cărora le mulțumim pentru implicare.

Pentru alte detalii organizatorice vă rugăm să contactați conducerea organizației județene CĂLĂRAȘI PRO ROMÂNIA pe pagina de Facebook sau sunați la numărul de telefon: 0758.254.854.

ADRESA unde se vor colecta bunurile se află în municipiul Călărași

Strada 1 Decembrie 1918, nr. 4, bl. A26, sc. A2, et. PARTER, județ Calarasi.

PROGRAM: LUNI, 28.02.2022/15.00-16.00;

MARȚI, 01.03.2022/15.00-16.00; MIERCURI, 02.03.2022/15.00-16.00; JOI, 03.03.2022/15.00-16.00; VINERI, 04.03.2022/15.00-16.00.”, se arată în mesajul postat pe pagina personală de Facebook de către Răzvan Meseșeanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.