“Vânătoarea de ouă la ZOO”, eveniment organizat de Primăria Călărași în a doua zi de Paște

“Vânătoarea de ouă la ZOO”, eveniment organizat de Primăria Călărași în a doua zi de Paște

Primăria municipiului Călărași va organiza luni, 6 mai a.c., în a doua zi a Paștelui ortodox, în incinta Complexului de Agrement ZOO, “Vânătoarea de ouă la ZOO”, eveniment ajuns la a 4-a ediție, la care sunt așteptați peste 1.500 de copii.

Organizatorii împreună cu Sidepol, Crucea Roșie Călărași, TEXAS Bar-B-Q , Jandarmeria Călărași și voluntarii de Liceul Teoretic Mihai Eminescu Călărași susțin în acest an Campania ”Stai la masă cu o faptă bună!”.

Sub acest motto, Texas Bar-B-Q te invită să faci cunoștință cu conceptul "Meniu în așteptare". Ce înseamnă asta? Un mecanism care face mai facil actul donației pentru micuții proveniți din familii defavorizate. Practic, tu donezi la Zoo în urnele puse la dispoziție de Crucea Rosie, iar la final de lună toți bănuții vor fi transformați în meniuri "aburinde" care vor ajunge în mânuţele copiilor aflați în dificultate.

De asemenea, se vor organiza diverse ateliere de creație, de cercetași, de prim-ajutor, vom vedea echipele de intervenție ale poliției și ale jandarmeriei, precum și autospecialele acestora. Nu vor lipsi concursurile cu premii și multe surprize pentru copii.

Premiile pregătite constau în materiale oferite de Roger Design și de librăria Arienta, vouchere pentru intrare gratuită la Zoo, abonamente pentru copii la bazinul de înnot, vouchere pentru super van-ul Texas, ouă de ciocolată, pictură pe față plus multe altele.

Vă așteptăm pe toți!

vanatoareadeouamacheta

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.