CJCC | Invitație la film: Călătorie către Bethlehem - 2D

CJCC | Invitație la film: Călătorie către Bethlehem - 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Călătorie către Bethlehem – 2D, după cum urmează:

08 - 10.12.2023, ora: 17.00

12 - 14.12.2023, ora: 17.00

Luni, filmul nu va rula.

Călătorie către Bethlehem 2D

Regia: Adam Andersl

Cu: Antonio Banderas, Milo Manheim, Fiona Palomo, Joel Smallbone, Lecrae

Gen film: Aventuri, Familie, Muzical

Durata: 98 minute

Rating: AP12

Premiera în România: 01.12.2023

Această aventură muzicală de Crăciun pentru întreaga familie împletește melodii clasice de Crăciun cu umor, pilde și cântece pop moderne, într-o reinterpretare a celei mai frumoase povești spuse vreodată: povestea Mariei, a lui Iosif și a nașterii lui Iisus..

https://www.youtube.com/watch?v=PZfZVAzclzU

calatoriacatrebethlehemFILM

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.