ANAF | Ce trebuie să ştii dacă doreşti să începi o afacere în domeniul serviciilor de înfrumuseţare

ANAF | Ce trebuie să ştii dacă doreşti să începi o afacere în domeniul serviciilor de înfrumuseţare

În cadrul programului demarat de ANAF de conformare voluntară în domeniul serviciilor de înfrumuseţare, din luna martie a.c., pe portalul Agenţiei a fost publicat un pliant explicativ, dedicat persoanelor care intenţionează să presteze activităţi de înfrumuseţare/întreţinere corporală.

Materialul informativ, accesibil aici, vine în sprijinul contribuabililor din acest domeniu de activitate, cu informaţii utile despre autorizarea la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, precum şi despre obligaţiile fiscale declarative şi de plată, în funcţie de modalitatea de desfăşurare a activităţii (societate, PFA, întreprindere individuală/familială).

Programul de conformare desfăşurat la nivel naţional urmăreşte să crească gradul de informare a contribuabililor care realizează sau care vor realiza venituri din activităţi de înfrumuseţare şi întreţinere corporală. O informare adecvată va conduce la îmbunătăţirea nivelului de conştientizare a obligaţiilor fiscale ce derivă din obţinerea unor astfel de venituri şi va reduce riscul sancţionării, în cazul unor controale sau inspecţii fiscale.

Pentru a beneficia de asistenţă în domeniul fiscal şi pentru a-şi îndeplini obligaţiile fiscale corect şi la timp, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul ANAF, la numărul 031.403.91.60.

Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass Media

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.