Festivalul FLORI de MAI 2024 | În atenția comercianților de produse alimentare

Festivalul FLORI de MAI 2024 | În atenția comercianților de produse alimentare

Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, organizează în perioada 23-26 mai 2024, Festivalul Flori de Mai - Ediția XXXIV.

Operatorii economici comercianți de produse alimentare care doresc să comercializeze produse în cadrul festivalului, sunt rugați să completeze cererea de înscriere și să o depună împreună cu documentele menționate în cerere până la data de 26 mai 2024, ora 14:00, la secretariatul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Cererea de înscriere cu condițiile de participare poate fi descărcată de pe site-ul organizatorului, https://www.culturalcl.ro/.../informat.../achizitii/anunturi sau poate fi ridicată de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.