CJ Călărași | Semnarea contractului pentru realizarea SF-ului privind construirea Pasajului de la Lehliu Gară

CJ Călărași | Semnarea contractului pentru realizarea SF-ului privind construirea Pasajului de la Lehliu Gară

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a semnat astăzi, contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru implementarea obiectivului de investiții: „Pasaj de trecere la nivel de cale ferată, București -Constanța (Lehliu Gară)”, se arată într-un mesaj postat astăzi pe pagina de Facebook a CJ Călărași.

Contractul cuprinde două etape:

Etapa I: Elaborarea Studiului de Fezabilitate -Documentații tehnice necesare în vederea obținerii Certificatului de urbanism și a tuturor avizelor/acordurilor - faza SF

Întocmire documentațiilor tehnice faza - Studiu de Fezabilitate, inclusiv studii de teren

Etapa II: Asistență tehnică-Acordarea asistenței tehnice beneficiarului / autorității contractante în perioada derulării procedurilor de licitații pentru proiectare și execuție

Pasajul de la Lehliu-Gară face parte din ampla strategie de dezvoltare a județului Călărași. Proiectul va contribui la eliminarea gradului de periculozitate și mai ales se vor anula blocajele rutiere din acel punct.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.