Termeni și condiții de utilizare

Site-ul www.arenamedia.ro este proprietatea SC Total Media SRL, editor al cotidianului online Arena. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.arenamedia.ro. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii din editia on-line ARENA. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. SC Total Media SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
DREPTURI DE AUTOR
SC Total Media SRL ofera acces liber la editia sa on-line si autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa transmita informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC Total Media SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu SC Total Media SRL Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC Total Media SRL sau a clientilor sai.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de ziarul Arena prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
SC Total Media SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita SC Total Media SRL sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
REGULI DE UTILIZARE:
Nu sunt permise:
- copierea, multiplicarea si distribuirea materialelor si informatiilor existente pe acest site;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.
 
DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
SC Total Media SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
SC Total Media SRL nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
SC Total Media SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. SC Total Media SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
 
SC Total Media SRL nu ofera nici o garantie ca:
- informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
- orice eroare de program va fi corectata.
Administratorul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate in cadrul anunturilor publicate pe website-ul arenamedia.ro. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu SC Total Media SRL, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le faceti publice in cadrul site-ului arenamedia.ro.
 
Utilizatorii arenamedia.ro inteleg si isi asuma intreaga responsabilitatea pentru continutul materialelor postate, Administratorul site-ului neputand fi tras la raspundere pentru anunturile publicate automat de catre utilizatori pe acest website. Administratorul site-ului nu va putea fi tinut raspunzator fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
LIMITAREA RASPUNDERII
SC Total Media SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte sau accidentale, rezultind din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-ul ARENA;
- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.
ATENTIONARE PRIVIND FRAUDE POSIBILE
Fiecare utilizator este raspunzator in intregime de informatiile pe care le transmite si de tranzactiile pe care le efectueaza.
Este recomandata acordarea atentiei maxime mesajelor schimbate cu potentialii vanzatori/ cumparatori.
NU exista nici un un sistem de certificare a anunturilor sau de control al platilor privind ofertele postate in acest site care sa fie in vreun fel aprobat sau sprijinit de catre SC Total Media SRL
Sursa anunturilor: fiind un site public, cu utilizare gratuita si deschis oricarui utilizator care are acces la Internet, sursa anunturilor nu este cunoscuta in totalitate detinatorului si administratorului acestui site.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de SC Total Media SRL, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa [arena][@][arenamedia.ro]
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. SC Total Media SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor
CLAUZA DE CONFIDENTIALITATE
Utilizatorii arenamedia.ro inteleg faptul ca din momentul completarii si salvarii anuntului personal, informatiile continute de acesta devin publice pe website.
Administratorul site-ului nu va divulga datele dumneavoastra unor terte persoane, decat in cazul in care aceasta este necesar pentru a respecta legea. Astfel, arenamedia.ro isi rezerva dreptul de a va dezvalui identitatea (sau orice informatii pe care le avem de la dumneavoastra) in eventualitatea unei plangeri sau intentarii unei actiuni judecatoresti ca urmare a unui anunt transmis de dumneavoastra.
MODIFICARI IN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE
Administratorul site-ului poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului de catre Dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor administratorului site-ului si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.