Florica Mitu, candidata ALDE pentru Primăria Cuza Vodă, și-a depus astăzi candidatura pentru alegerile din 27 iunie

Florica Mitu, candidata ALDE pentru Primăria Cuza Vodă, și-a depus astăzi candidatura pentru alegerile din 27 iunie

Florica Mitu, candidata ALDE pentru Primăria Cuza Vodă, și-a depus astăzi candidatura pentru alegerile din 27 iunie, alături de conducerea ALDE Călărași.

Cu peste 30 de ani de muncă în cadrul Primăriei Cuza Vodă, Florica Mitu este candiata cu cea mai mare experiență în administrație locală și cu cele mai bune șanse de a fi aleasă în funcția de Primar al comunei Cuza Vodă la alegerile din 27 iunie 2021.

Așa cum spune chiar ea, “candidatura mea este din inimă, iar programul meu are două obiective, prosperitate și bunăstare pentru Cuza Vodă”.

Prioritățile candidatei ALDE se centrează pe șase axe, anume:

infrastructură: asfaltarea drumurilor, apă, canalizare și gaze, iluminat public ecologic, mini-parcuri și locuri de joacă, reabilitarea “Dispensarului uman al comunei” și siguranța circulației

educație prin modernizarea școlilor și sistemul de grădiniță cu program prelungit

salubritate prin gestionarea eficientă a deșeurilor și suplimentarea coșurilor de gunoi

dezvoltare economică prin susținerea investitorilor, ceea ce va genera noi locuri de muncă, precum și proiecte de anvergură

cultură și sport prin reînființarea ansamblului folcloric “Jienii”, reamenajarea stadionului din satul Cuza Vodă și modenizarea căminelor culturale

proprietate, cadastru și locuințe prin transparentizarea proprietăților publice, identificarea terenurilor agricole intravilane ce pot fi inventariate în domeniul privat al comunei pentru a fi atribuite ulterior tinerilor, pentru folosință gratuită, în vederea construirii de locuințe.

ALDE Călărași susține astfel cel mai bun candidat pentru funcția de Primar: “Doamna Florica Mitu cunoaște cel mai bine problemele cetățenilor prin interacțiunea de zi cu zi la Primărie pe care a avut-o cu aceștia. O susținem cu toată încrederea ca va fi următorul Primar al comunei Cuza Vodă, aducând prosperitate și bunăstare pentru comunitate.” a afirmat președintele ALDE Călărași, Mihai Vătafu.

Campania doamnei Florica Mitu se va desfășura printre oameni, așa cum și-a desfășurat întreaga activitate de până acum, discutând cu ei și prezentându-și programul.

Pe 27 iunie 2021, avem șansa de a alege un Primar cu experientă, un primar din inimă pentru Cuza Vodă, care-și va dedica toate eforturile pentru prosperitatea și bunăstarea comunității.

ALDE Călărași

floricamitu

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.