SF-ul privind realizarea unei bretele de acces în A2 pe la Sărulești, avizat în CTE

SF-ul privind realizarea unei bretele de acces în A2 pe la Sărulești, avizat în CTE

Șeful CNAIR, Cristian Pistol a anunțat astăzi pe o rețea de socializare că a fost avizat astăzi Studiul de Fezabilitate privind realizarea unei bretele de acces în A2, pe raza localității Sărulești.

”Studiul de Fezabilitate pentru realizarea unei bretele de acces în A2 (București – Constanța) din DJ303 a fost avizat astăzi în Consiliul Tehnico - Economic al CNAIR! Această bretea de acces va fi realizată la km 45 al autostrăzii, pe raza localității Sărulești, județul Călărași.Necesitatea construcției acesteia a apărut în special ca urmare a dezvoltării socio-economice a zonei.”, se arată în mesajul postat de Pistol pe pagina personală de Facebook.

Valoarea totală estimată pentru construcția acestui obiectiv este de aproximativ 74,51 milioane lei, suma fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.