Muzeul Dunării de Jos | Atelier de creație: 22 – 26 aprilie

Muzeul Dunării de Jos | Atelier de creație: 22 – 26 aprilie

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează, în cadrul proiectului ”Atelierele Muzeului”, în perioada 22-26 aprilie a.c., un atelier de creație.

Astfel, invităm călărășenii interesați să participe, în preajma sărbătorilor pascale, la un atelier în cadrul căruia participanții vor avea ocazia să realizeze un obiect sub forma unui coșuleț pentru ouă.

Atelierul se va desfășura la Secția Arheologie a muzeului (Demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 9.00-12.00 și este dedicat persoanelor cu vârste mai mari de 7 ani.

Programările se fac la numărul de telefon 0787848966, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-15.30. Preț participare: 2 lei/persoană.

Muzeograf,

Dr. Andreea PARNIC

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.