PNL / Al. Vasile: Ca tânăr politician vă spun că și eu am curajul să lupt pentru Călărași!

PNL / Al. Vasile: Ca tânăr politician vă spun că și eu am curajul să lupt pentru Călărași!

Alexandru Vasile, liderul Tineretului Național Liberal Călărași, candidează pe listele PNL pentru Camera Deputaților la parlamentarele din 6 decembrie. În prezent vicepreședinte Agen’iei Naturale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP), Alex Vasile a declarat că obiectivul său este creare a unor perdele forestiere pe raza întregului județ, un proiect ce va fi realizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii

”Am intrat în mediul de afaceri, după ce am terminat Facultatea de Silvicultură din Brașov. În prezent sunt subsecretar de stat în cadrul Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, la Agenția Națională de Arii Naturale Protejate. Vreau să îi mulțumesc domnului președinte Ludovic Orban, pentru că a acordat această încredere tinerilor, la nivel național, și vreau să îi mulțumesc că ne-a acordat această șansă nouă, tinerilor călărășeni, să candidăm la alegerile parlamentare.

Principalul meu obiectiv este acela de creare a unor perdele forestiere pe raza întregului județ, un proiect ce va fi realizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, al cărui reprezentant este și președintele PNL, domnul secretar de stat Emil Dumitru. Ca tânăr politician vă spun că și eu am curajul să lupt pentru Călărași!”, a declarat Vasile Alexandru.

lLa comanda Partridului Na'ional Liberal Filiala C[l[ra;i

ExecutatȘ SC Total Media SRL

CUI mandatarȘ 11200025

alexvasile

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.