PNL / Fl. Drăgan: Responsabilitatea votului este foarte mare pentru că ne influențează viața în mod direct și nu mai trebuie să ne mulțumim cu puțin

PNL / Fl. Drăgan: Responsabilitatea votului este foarte mare pentru că ne influențează viața în mod direct și nu mai trebuie să ne mulțumim cu puțin

Florin Drăgan, candidat PNL Călărași pentru Senatul României, reprezintă definiția liberalului autentic, fiind un antreprenor de succes care a cultivat spiritul de afaceri din familie.

Implicarea sa în politica liberală a fost constantă, reușind prin acțiunile întreprinse să dezvolte spiritul de echipă și să promoveze în rândul tinerilor călărășeni valorile și principiile liberale.

Florin Drăgan este într-adevăr liberalul care a muncit pentru promovarea valorilor și principiilor Partidului Național Liberal fără să “cerșească” vreodată vreo sinecure în administrația publică locală ori județeană.

”În județul Călărași avem pentru cine să facem treabă, călărășenii așteaptă acest lucru de mult timp de la noi, mai ales de la generația tânără. Așa cum m-am implicat în afaceri, așa mă pot implica și în politică, mai ales că activitatea mea din mediul economic m-a făcut să înțeleg cu ce probleme se confruntă antreprenorii români.

Am mulți parteneri de afaceri și știu că îmi pot încredința votul și responsabilitatea că inițiativele legislative, pe care le pot propune, pot aduce schimbări benefice mediului de afaceri și implicit și cetățenilor de a trăi mai bine.

De aceea cred că responsabilitatea votului este foarte mare pentru că ne influențează viața în mod direct și nu mai trebuie să ne mulțumim cu puțin. Este vremea noastră a tinerilor pentru că ne dorim, știm și putem să DEZVOLTĂM CĂLĂRAȘIUL!”, susține Florin Drăgan, candidat PNL pentru Senatul României.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

florindragan

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.