PNL / Șt. Stan: În Parlamentul României este nevoie de o majoritate liberală pentru o stabilitate legislativă concretă

 PNL / Șt. Stan: În Parlamentul României este nevoie de o majoritate liberală pentru o stabilitate legislativă concretă

Președintele executiv al TNL Călărași, Ștefan Stan, încheie lista de candidați pentru Camera Deputaților, propusă de PNL Călărășenilor, la alegerile din 6 decembrie. Antreprenor în domeniul serviciilor medicale, Stan, tot timpul, a venit în contact cu pacienții, identificând problemele și necesitatea de îmbunătățire constantă a acestor servicii. S-a ghidat după principiul conform căruia serviciile medicale de calitate reprezintă și o formă de respect arătat seniorilor.

Stan susține prinj intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a partidului că în Parlamentul României ar trebui să se contureze după 6 decembrie o majoritate liberal susceptibilă să asigure o stabilitate legislativă.

”Garantarea accesibilităţii reale la serviciile medicale şi a calităţii actului medical, finanţarea adecvată şi administrarea eficientă a resurselor în domeniul sanitar, redarea demnităţii profesionale personalului medical şi stoparea exodului medicilor prin integrarea tinerilor specialişti în reţeaua de sănătate naţională sunt priorități ale Guvernului PNL. De aceea, și în Parlamentul României este nevoie de o majoritate liberală pentru o stabilitate legislativă concretă, pe care o vom obține în 6 decembrie, cu sprijinul românilor și, implicit, al călărășenilor.”, susține pe Facebook, Ștefan Stan, candidat PNL pentru Camera Deputaților.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.