M. Beștea: Reabilitarea drumului DN4 va avea un impact pozitiv atât asupra traficului rutier, cât și asupra economiei locale

M. Beștea: Reabilitarea drumului DN4 va avea un impact pozitiv atât asupra traficului rutier, cât și asupra economiei locale

În baza unui Acord de cooperare semnat în septembrie 2022, Consiliul Județean Călărași și-a exprimat disponibilitatea de a susține financiar proiectul privind reabilitarea drumului DN4, solicitând Primăriei municipiului Oltenița, pe 25 aprilie, documentația tehnică aferentă obiectivului de investiții “Execuție lucrări de reparații DN4, îmbrăcăminte bituminoasă ușoară (închisă în borduri) în lungime totală de 5,9 km”. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele CJ Călărași, Mihăiță Beștea (foto sus).

“Zilele trecute am înștiințat primăria orașului Oltenița cu privire la reabilitarea drumului DN4, care va aduce un plus de siguranță și confort tuturor celor care tranzitează această rută.

Prin adresa trimisă către primărie, Consiliul Județean Călărași pune la dispoziție suma de bani necesară lucrărilor de reabilitare a drumului DN4. Cu această investiție, ne dorim să îmbunătățim infrastructura rutieră a județului nostru și să oferim oamenilor un drum modern și eficient. Reabilitarea drumului DN4 va avea un impact pozitiv atât asupra traficului rutier, cât și asupra economiei locale.

Voi lupta neîncetat pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii județene, astfel încât să avem drumuri sigure pentru toți cei care le străbat!”, se arată în mesajul postat de Beștea pe pagina personală de Facebook.

Lucrările, evaluate la 4,9 milioane lei, ar trebui să demareze în trimestrul 2 al acestui an.

oltenitadocumentcjprimarie

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.