PNL Călărași are un nou reprezentant în Consiliul Județean

PNL Călărași are un nou reprezentant în Consiliul Județean

Începând de joi, 27 aprilie, liberalii au un nou reprezentant în Consiliul Județean Călărași. Andrei Romilă (foto) a depus jurământul de credință, înlocuindu-l pe Marian Dinulescu al cărui mandat a încetat ca urmare a “lipsei nemotivate a acestuia de la mai mult de 3 şedinţe ordinare şi/sau extraordinare consecutive ale Consiliului Judeţean Călăraşi desfăşurate pe durata a trei luni calendaristice”.

Romilă, care ocupă și funcția de director de cabinet al prefectului Valentin Barbu, va activa în Comisia de Studii, Prognoze Economico-Sociale, Buget-Finanţe şi Administrarea Domeniului Public şi Privat al Judeţului.

În Consiliul Județean, alcătuit din 31 de aleși județeni, sunt prezente 4 formațiuni politice: PSD cu 15 consilieri plus președintele CJ, PNL și USR cu 13 reprezentanți și PRO România, cu 2 consilieri.

Cei 8 consilierii PNL sunt: Marian Ichim, George Chiriță, Valentin Deculescu, Gheorghe Toma, Andrei Romilă, Ioan Pușcașu, Cristian Iorga și Ionuț Bogdan Stoian.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.