PSD | D. Coarnă: Am declanşat procedura de strângere de semnături pentru depunerea unei moţiuni de cenzură

PSD | D. Coarnă: Am declanşat procedura de strângere de semnături pentru depunerea unei moţiuni de cenzură

Deputatul Dumitru Coarnă a declarat joi într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul partidului că PSD va depune spre finalul actualei sesiuni parlamentare o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Cîţu care s-ar face direct responsabil de situaţia dezastruoasă din sănătate, economie şi care a generat o criză guvernamentală de proporţii odată cu demiterea fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Deja am declanşat procedura de strângere de semnături pentru depunerea unei moţiuni de cenzură. Această moţiune va fi depusă undeva în perioada mai – iunie, în ultima decadă a acestei sesiuni parlamentare pentru că lucrurile nu funcţionează corect în opinia noastră. Şi avem mari probleme la nivel de Guvern. Aţi observat câte lucruri s-au întâmplat în ultima perioadă de timp, lucruri care ne afectează în mod direct.”, a susţinut Coarnă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.