CJCC | Invitație la film: Gardienii galaxiei: Volumul 3 – 3D

CJCC | Invitație la film: Gardienii galaxiei: Volumul 3 – 3D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Gardienii galaxiei: Volumul 3 – 3D, după cum urmează:

09 - 11.05.2023, ora: 20.00

12 - 14.05.2023, orele:17.00 și 20.00

Luni filmul nu va fi difuzat

Gardienii galaxiei: Volumul 3 – 3D

Regia: James Gunn

Cu: Pom Klementieff, Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Karen Gillan

Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Thriller, SF

Durată: 150 minute

Premiera în România: 05.05.2023

Încă procesând pierderea Gamorăi, Peter Quill își adună echipa pentru a apăra Universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.

https://www.youtube.com/watch?v=3gSIYH0IXss

gardieniigalaxiei

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.