CJCC | Invitație la film: Fericirea începe azi – 2D

CJCC | Invitație la film: Fericirea începe azi – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Fericirea începe azi – 2D, după cum urmează:

05 – 07.05.2023, orele: 17.00 și 20.00

09 – 11.05.2023, ora: 17.00

Fericirea începe azi – 2D

Regia: Roger Kumble

Cu: Virginia Gardner, Dylan Sprouse

Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste

Durată: 105 minute 

Premiera în România: 28.04.2023

Filmul spune povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby. El își petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale iar zilele ca un adevărat Casanova al campusului universitar. Intrigat de dezinteresul ei, Travis îi oferă un pariu simplu: dacă va pierde următoarea luptă, trebuie să nu facă sex timp de o lună. Dar dacă va câștiga, Abby trebuie să se mute împreună cu el pentru aceeași perioadă de timp. S-ar putea întâmpla orice, mai ales că Travis habar nu are de trecutul întunecat al lui Abby... Oare Travis și-a găsit perechea?

https://www.youtube.com/watch?v=4Z_NHRLB0Fo

fericireaincepeazi

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.