Identificarea unor soluţii privind alimentarea cu apă a comunei Crivăţ, o preocupare a Executivului CJ Călăraşi

Identificarea unor soluţii privind alimentarea cu apă a comunei Crivăţ, o preocupare a Executivului CJ Călăraşi

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, însoțit de vicepreședintele Mihăiță Beștea și reprezentanți EcoAqua, a fost prezent în localitatea Crivăț în vederea identificării unor soluții pentru alimentarea cu apă a comunei, se arată într-un mesaj postat astăzi pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean.

„Racordarea la rețeaua de distribuție a apei reprezintă o măsură importantă de dezvoltare locală care trebuie să fie prioritară pentru fiecare administrație a județului. Conform ultimelor date statistice, la nivelul întregii țări, în mediul urban populaţia deservită de sistemul public de alimentare cu apă reprezintă 98,7% , iar în mediul rural 35,3%.”, se mai arată în postarea de pe FB.

apa2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.