CJ Călăraşi | Derulăm lucrări de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 404

CJ Călăraşi | Derulăm lucrări de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 404

Consiliul Judeţean a anunţat astăzi pe pagina oficială de lucru că a demarat lucrările de reabilitare a drumului judeţean 404 care leagă DJ 303 de DJ 403 prin aplicarea de îmbrăcăminte bituminoasă uşoară, investiţia fiind necesară pentru descongestionarea traficului greu din localitatea Mânăstirea.

„Derulăm lucrări de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe drumul județean 404, segmetul rutier care leagă DJ 303 de DJ 403. Drumul, realizat de drumarii SC Drumuri și Poduri, va deservi comuna Mănăstirea privată, până acum, de infrastructură rutieră de calitate. Prin această investiție se dorește decongestionarea traficului greu din localitate, artera de circulație putând fi folosită drept centură pentru autovehicule. Ne ținem de treabă!”, se arată în mesajul postat pe FB.

cjinvestitii2

cjinvestitii3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.