Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Călărași

Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Călărași

Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Călărași a aprobat pe 25 aprilie, conform Hotărârii nr. 5, lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Călărași, la alegerile din 9 iunie 2024.

Lista este deschisă de primarul Marius Dulce, candidatul susținut de social-democrați pentru un nou mandat. Pe locul 2 se situează președintele Vasile Iliuță iar pe 3 Nicolae Dragu, în prezent unul din viceprimarii Călărașiului.

Pe 4 se situează consilierul local, Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia. Lista continuă cu prof. Gheorghe Stoian, consilier local în funcție, directorul Liceului Teoretic Mihai Eminescu. Urmează Andreea Mirela Tache, șefa OFSD Municipiul Călărași, director de Cabinet al Directorului ADR Sud Muntenia. În primii 10 mai figurează Florian Dinu, Carmen Filimon și Marius Sbârcea, consilieri locali în funcție.

Pozițiile 10 și 11 sunt ocupate de Vlad Sârzea și respectiv Georgiana Enache, care au optat pentru PSD după ce au deținut mandatele de aleși locali sub sigla PRO România, respectiv PNL. Poziția a 13-a este ocupată de reprezentantul Partidei Romilor, Ion Cristea. Pe locul 17 figurează prof. doctor Constantin Tudor, cetățean de onoare al municipiului Călărași dar și cetățean de onoare al Județului.

Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Călărași

1. Marius Grigore Dulce

2. Vasile Iliuță

3. Nicolae Dragu

4. Liviu Mușat

5. Gheorghe Stoian

6. Andreea Mirela Tache

7. Florian Dinu

8. Carmen Filimon

9. Marius Virgil Sbârcea

10. Vlad George Sârzea

11. Georgiana Mihaela Enache

12. Stelian Emanuel Aldea

13. Ion Cristea

14. Georgiana Iuliana Teodorescu

15. Emilian Nae Goța

16. Dumitru Măncilă

17. Constantin Tudor

18. Otilia Luminița Mărgărit

19. Săndina Georgescu

20. Gabriela Haroun

21. Iulian Vasile

....................................................

22. Alina Checea

23. Corina Diaconu

24. George Rogoz

25. Vasile Tudose

26. Cambear Rustem

27. Elena Sotir

dulcebannerlandscape

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.