Vasile Iliuţă: E un moment de răscruce

Vasile Iliuţă:  E un moment de răscruce

Candidatul PSD pentru şefia Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, susţine că în această campanie lungă şi neplăcută s-au spus foarte multe promisiuni însă în opinia sa, echipa de candidaţi propusă de social – democraţi are şi puterea să finalizeze într-un mandat aceste promisiuni făcute cetăţenilor.

Foarte puţine zile ne mai despart de data alegerilor. Cum a fost campania electorală?

Vasile Iliuţă: A fost o campanie mai diferită decât toate. A fost foarte lungă, o campanie neplăcută, cu nişte oameni uzaţi, prăfuiţi şi depăşiţi din punct de vedere al înţelepciunii politice. Sunt de prea mulţi ani la guvernare şi n-au spus decât vorbe goale şi minciuni. Vorba unui cetăţean pe stradă: „Ne-am cam săturat să ne minţiţi la 4 ani şi să vă votăm pe scaune. Pentru ce să vă votăm? Să vă luaţi salariile? Să vă puneţi neamurile pe funcţii? Să vă puneţi apropiaţii pe funcţii? Nu. Gândiţi-vă că voi promiteţi şi nu faceţi nimic.”

Aceste lucruri sunt adevărate, le-am văzut şi eu de atâţia ani de zile. Am fost, să spunem, şi eu complice, sunt şi eu vinovat într-o oarecare măsură pentru că a trebuit să intru în echipa PNL-ului şi să văd aceste nereguli, să mă conving că de fapt ceea ce spun cetăţenii este adevărat. M-am dezis de ei, astăzi sunt într-o altă echipă alături de Marius Dulce şi de alţi candidaţi foarte buni propuşi de PSD. Eu voi fi unul din cei care voi da socoteală peste 4 ani pentru că aceste examene se câştigă pe competenţă şi pe realizările pe care cu toţii trebuie să ni le asumăm încă de pe acum în faţa cetăţenilor. Să realizăm ceea ce am promis, nu să ne ducem să fim moţ pe scaune aşa cum fac cei mulţi din PNL.

De ce Vasile Iliuţă şi toţi candidaţii ar trebui să fie votaţi de călărăşeni? Ce oferiţi în plan administrativ?

Vasile Iliuţă:  Garanţia că toţi care vor fi aleşi sunt oameni responsabili. Sunt oameni care vin în echipă cu Iliuţă şi tot ce au promis acum în localităţile lor, trebuie să respecte în viitorul mandat. Să nu uite nimeni că promitem nu doar să câştigăm voturi ci să şi realizăm. Deci acesta este unul din atuurile pe care astăzi PSD le are prin echipa Iliuţă. Împreună trebuie să ducem la capăt promisiunile pe care le facem cetăţenilor, nu să promitem ca să luăm voturi pentru scaune. Să luăm voturi pentru a câştiga împreună! Cetăţeanul, pentru că am realizat ce-am promis şi noi că am fost responsabili şi nu ne-am bătut joc de votul primit.

Nu vă duceţi la „stat”, vă duceţi la muncă.

Vasile Iliuţă: Mă duc la muncă, da. Nu mă duc la stat. Ceea ce s-a întâmplat până acum cu PNL-ul a fost „statul” la stat. Cred că e un moment de răscruce şi cu toţii trebuie să înţelegem asta. Trebuie să respectăm funcţionarul public. Dar cel care munceşte trebuie să fie respectat de 10 ori iar cel care e angajat politic trebuie să se gândească la un lucru, şi anume că şi el are locul lui în echipă dar trebuie să se apuce şi el de ceva. Nu să fie doar prezent la serviciu fără să aibă o responsabilitate.

Tot ce s-a întâmplat, şi mă refer la familiile Drăgulin, Ivanciu, Barbu, Deculescu şi mulţi alţii, ei sunt singurii care vor fi sancţionaţi de către electorat şi de viitoarea conducere a Consiliului Judeţean Călăraşi şi a municipiului. În cazul lor, am văzut cu toţii nepotismele funcţionează la grad de cinste, nu şi promisiunile electorale pe care şi- le-au asumat în faţa călărăşenilor, evidente abandonate ulterior.

Mulţumesc şi mult succes duminică!

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala judeţeană Călăraşi

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

iliutabannerpoyitia2

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.