V. Iliuță: Și-au propus, mai degrabă, să câștige la parlamentare decât la localele din 9 iunie

V. Iliuță: Și-au propus, mai degrabă, să câștige la parlamentare decât la localele din 9 iunie

Președintele Vasile Iliuță, candidatul susținut de PSD Călărași pentru șefia CJ Călărași la localele din 9 iunie s-a referit joi, în cadrul unei conferințe de presă, la doi dintre contracandidații săi, Daniel Florea și Camelia Dăscălescu, susținuți de AUR și respectiv ADU care în opinia sa n-au nicio treabă cu Călărașiul, obiectivul lor fiind mai degrabă obținerea unor mandate de parlamentari în toamnă decât câștigarea competiției electorale din 9 iunie.

”Cred că e primul eveniment electoral în care avem candidați din București care vin să candideze la locale, la Călărași. Ce să spun?! Ce să cunoască din Călărași? Vin ca să conserve niște funcții de viitori parlamentari tot din rândurile partidelor care-i propun să candideze. Nu-i văd... Și-au propus mai degrabă să câștige la parlamentare decât la localele din 9 iunie.”, a spus Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.