Chirnogi | Ștefan Ion: Au apreciat realizările și m-au asigurat de sprijinul lor la viitoarele alegeri locale

Chirnogi | Ștefan Ion: Au apreciat realizările și m-au asigurat de sprijinul lor la viitoarele alegeri locale

Primarul comunei Chirnogi, Ștefan Ion, a anunțat pe o rețea de socializare că a dat startul precampaniei electorale. Susținut de echipa sa, primarul Ștefan Ion a dialogat cu cetățenii cărora le-a vorbit de proiectele curente dar și cele viitoare aflate pe lista sa.

“Astăzi 18.04.2024 am organizat prima acțiune din precampania alegerilor locale în Comuna Chirnogi. Împreună cu staff-ul meu de campanie am parcurs mai multe străzi din sectorul "deal", al localității noastre. Am interacționat cu concetățenii mei din acest cartier, le-am vorbit despre proiectele ce se vor desfășura în perioada imediat următoare și alte proiecte care se derulează în prezent. Aceștia s-au bucurat, au apreciat realizările și m-au asigurat de sprijinul lor la viitoarele alegeri locale. În următoarele zile mă voi deplasa împreună cu colegii mei din staff-ul de campanie și în alte sectoare ale Comunei Chirnogi; le voi comunica proiectele din diferite programe ce se vor implementa în localitatea noastră. Am luat cunoștință și despre anumite lucruri pe care aceștia și le doresc să fie realizate în localitate. Mulțumesc tuturor celor ce m-au însoțit, mulțumesc tuturor celor cu care am interacționat și îi asigur de respectul meu. Data viitoare, așa cum am menționat mai sus, vom merge în alt sector din comuna noastră. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul postat de primarul Ștefan Ion pe pagina personală de Facebook.

chirnogicampanie2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.