Chirnogi | Ion Ștefan: Cu toții suntem convinși că actuala echipă PSD va realiza acest deziderat

Chirnogi | Ion Ștefan: Cu toții suntem convinși că actuala echipă PSD va realiza acest deziderat

Primarul Ion Ștefan, candidatul susținut de PSD Călărași pentru Primăria Chirnogi la localele din 9 iunie, s-a aflat sâmbătă din nou în mijlocul cetățenilor discutând despre proiectele prezente și viitoare ale social-democraților călărășeni.

“Astăzi am participat alături de colegii mei din staff-ul de campanie al PSD Chirnogi la o întâlnire cu concetățenii noștri din Comuna Chirnogi.

Le-am explicat că echipa PSD din Chirnogi, sub îndrumarea președintelui organizației Județene PSD Călărași, Vasile Iliuță, actualul și viitorul președinte al Consiliului Județean, este cu cele mai bune rezultate în dezvoltarea comunei noastre și a județului.

Este imperios necesar să câștigăm toate alegerile din acest an, pentru a ne asigura continuitatea realizării tuturor obiectivelor și proiectelor ce le avem.

Cu toții suntem convinși că actuala echipă PSD atât din Județul Călărași cât și din Comuna Chirnogi va realiza acest deziderat.

Împreună, întotdeauna vom ieși învingători. Mulțumesc tuturor pentru propunerile făcute; voi ține cont de ele și cu siguranță vor fi prinse în proiectele următoare.”, se arată în mesajul postat de primarul Ion Ștefan pe pagina personală de Facebook.

chirnogicampanie20aprilie1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.